maanantai 1. tammikuuta 2018

Joulukuun menot

Aika lyödä joulukuu pakettiin.

Asuminen 683,40 euroa

Harrastukset 11 euroa
Ruoka 343,62 euroa
Auto 49,08 euroa
Muut 844,16 euroa

Yhteensä 1931,26 euroa.


Ja taas paukkuu budjetti odotetustikin yli. 


Asumisessa vuokra ja lainan korkoja. Joka kuukausi mua alkaa ärsyttää enemmän ja enemmän vuokraan menevä raha, joka on kuin tuuleen heitettyä. Onneksi tämä kohta loppuu ja saan taas senkin rahan upotettua omiin seiniin.Ruokakulut taas liian suuret! 192,97 euroa kauppaan ja 150,65 euroa ravintoloihin. Kun on stressiä ja liikaa töitä, en ehdi tarpeeksi hyvin kauppaan ja tekemään kotona ruokaa, mikä sitten heti näkyy ravintolakuluina. Voisi jopa yritää laskeskella, jääkö mulle työnteosta tämänkään takia lopulta mitään nettohyötyä. Veroprosentti kasvaa ja tienatut eurot menee ravintoihin, onko tässä järkeä vai ei? Kaupasta ostetuissa ruuissa on liki 80 euroa proteiinijauheita, joilla nyt kyllä pärjään useamman kuukauden eteenpäin.


Autoon yksi tankkaus ja tankki on nyt lähes täynnä, saatan pärjätä jopa helmikuulle asti ennen seuraavaa tankkaustarvetta.


Muissa kuluissa suurin osa talven lomamatkan maksua. Muulta osin kampaaja, lääkkeitä, osakesäästäjien jäsenmaksu, lottoa, joulusälää, pokkari, baarireissun narikkamaksu, netflix (sorruin ottamaan taas, mutta tämä on jo peruttu) ja jotain mitä en edes muista enää. Muuhun kuin lomaan meni 129,15 euroa.


Ilman lomamatkaa ja vuokraa kulut 546,26 euroa. Periaatteessa 700 euron budjetissa, mutta käytännössä siis ei todellakaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti