tiistai 14. maaliskuuta 2017

Lomatilitys

Olen palannut lomalta takaisin arkeen. Eilinen meni laukkuja purkaessa ja pyykätessä, tänään kartoitin loman rahalliset tuhot. Yritin maksaa mahdollisimman paljon kortilla, mutta muualla maailmalla joutuu aika paljon käteiselläkin pelaamaan, kun eivät korttia läheskään jokaisessa paikassa kelpuuta maksuvälineenä. Kuitteja ei ihan jokaisesta pikkuostosta säilynyt tallessa, mutta suurin piirtein kaikki pitäisi olla muistissa muutamaa vessakolikkoa lukuun ottamatta.

En harrasta matkoilla koskaan mitään matkamuistokrääsän tai tuliaisten shoppailua. Tälläkin kertaa kaikki raha mitä meni, meni syömiseen, juomiseen ja paikasta toiseen siirtymiseen.

Reilun viikon saldo, 610 euroa ja risat päälle.

Tämä nyt oli tällä kertaa täysin budjetin ulkopuolista toimintaa, koska en vielä tähän lomaan ehtinyt luoda mitään uuden elämän mukaista strategiaa.

Oman jääkaapin ulkopuolelta syöminen meinaa välillä pänniä tällaista terveysintoilijaa, jolle hyvä ja ravitseva terveellinen ruoka on äärimmäisen tärkeä asia elämässä. Siihen kun yhdistää pihistelijän luonteen, niin vähän meinaa tympiä, kun joutuu matkoilla liian usein olosuhteiden pakosta maksamaan luokattoman huonosta ruuasta törkeitä summia. Esim. 17 euroa ranskalaisista, parista kalapuikosta, ruokalusikallisesta majoneesia ja vesipullosta hajottaa päätä joka osastolta! Tai se, että pullovesi maksaa enemmän kuin olut ja hanavesi on juomakelvotonta!

Lomalla oli kuitenkin kivaa, upeita maisemia, mahtavia elämyksiä ja hyvää seuraa! Henkisellä puolella loma teki tehtävänsä ja akut on ladattu, että hetken taas jaksaa arkea painaa eteenpäin.

Nyt home sweet home ja itse 10 sentin tarjousmakaroneista tehtyä laatikkoa lautasella ;)

2 kommenttia:

  1. Toivotaan että syöt nyt kotona muutakin kuin tarjousmakaronia =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siinä laatikossa onneksi mukana lihatiskin vähän parempaa jauhelihaa ;)

      Poista