maanantai 20. maaliskuuta 2017

Bank Norwegianin asiakkaaksi

Kaikki pienikin hyöty pitää ottaa käyttöön oman talouden positiiviseen suuntaan kehittymiseksi. Avasin säästötilin Bank Norwegianiin ja siirsin sinne käteisenä pidettävän hätävarakassani S-pankin onnettoman surkean koron tuottotililtä. 1,75% vs. 0,1% korko, niin eihän tässä oikeasti ole muita vaihtoehtoja.

Mulla on aikaisemmin ollut S-pankkiin pelkkä luottokortti, kun sitä aikoinaan mainostivat ilmaisena. Alkuun käytettiinkin meidän taloudessa sitä ruokaostoihin, koska ostoista sai 0,5% maksutapaedun. Jokunen aika sitten muuttivatkin ilmaisena mainostetun kortin jokaisen laskun maksulliseksi 2 tai 3,5 euroon per lasku ja silti törkeästi väittävät korttiansa ilmaiseksi. Meillä loppui samantien tuon Visan käyttö, koska meidän S-ryhmän ruokaostoilla maksutapaetu ei olisi enää kattanut tuota laskutusmaksua.

Ruokaostokset meillä tehdään enimmäkseen Lidlissä, mutta tiettyjä juttuja pitää aina täydentää muistakin kaupoista, enimmäkseen Prismasta. Pihiä ihmistä riepoo joka kerta jättää hyödyntämättä tuo pienikin 0,5% etu, joten nyt sain vihdoinkin aikaiseksi hankkia myös S-pankin debitkortin, niin saan tuonkin pienen edun ostoista hyödynnettyä. Helpottaa budjetissa pysymistäkin, jos keskitän kaikki ruokaostot tuolle kortille ja siirrän tilillä vain ruokabudjetin verran joka kuukausi.

Joku voisi miettiä, että maksaako vaivaa puljata rahaa eri tilien välillä muutaman sentin takia. Kun säästeliäisyys on harrastus ja elämäntapa, niin mihinpä muuhunkaan sitä mieluusti aikaansa käyttää. Tee sitä mistä nautit :)


4 kommenttia:

  1. Bank Norwegian on ihan toimiva mahdollisuus.
    Ja tervetuloa blogosfääriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan hyvältä ja toimivalta on tosiaan tähän asti vaikuttanut.

      Poista
  2. Moi, ja tervetuloa uusi talousblogisti, huomasin juuri blogisi :)

    VastaaPoista