keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Lokakuun menot

Lokakuun tilinteon aika.

Asuminen 692,98 euroa
Harrastukset 2 euroa
Ruoka 223,7 euroa
Auto 130,82 euroa
Muut 371,40 euroa

Yhteensä 1420,90 euroa.

Ylihän se taas meni, koska vuokralla asuminen jatkuu edelleen. Kuluissa on vuokran lisäksi sähkölasku entisestä asunnosta. 

Vakituiset harrastukset on nyt koko loppuvuodelta maksettu, joten nämä kulut tulee jatkossakin pysymään pienenä. 

Ruokailut palasi taas järkevälle tasolle ja kokkasin kotona pääosan syömisistä. Ravintoloihin 41,60 ja kauppaan 182,10 euroa. Kauppakuluihin sisältyy ruuan lisäksi muita kaupasta ostettavia perustarvikkeita, pesuaineita, vessapaperia jne. Homma hyvin budjetissa. 

Autoon meni tankkaus ja talveen varustautumista. Tuulilasinpesunestettä ja renkaiden vaihto. Tuhlasin myös rengashotelliin, koska halusin tulevasta muutosta yhden muutettavan läjän vähemmäksi.

Muut osastolla sitten sekalaisempaa kulua vaihteeksi. Ostin uuden talvitakin, alusvaatteita, pari mekkoa, konserttilipun keväälle ja jotain muuta sälää jota en edes muista. Mahtoivat kaikki tulla tarpeeseen. Paitsi mekot oli vähän turhia, mutta niin halpoja Seppälän konkurssimyynnissä, että en voinut vastustaa. 

Kokonaisuudesta kun vähennetään vuokraan mennyt raha, niin 750,90 oli varsinainen kulutus. Sain kuitenkin sukulaiselta 100 euroa lahjarahaa, jonka sijoitin tuohon uuteen talvitakkiin, niin sen vähentämällä kuluista voi taas sanoa, että periaatteessa pysyin hyvin 700 euron budjetissa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti